Lahjakortti Marilyniin

Kauniiseen lahjapakettiin pakattu lahjakortti on varma tapa ilahduttaa lahjan saajaa! Meiltä voit ostaa palvelu lahjakortin kaikkiin hinnastomme palveluihin, valmiiksi suunniteltuihin hoitopaketteihin tai avoimen lahjakortin vapaasti valittavalle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää sen valitsemaansa palveluun tai tuotteisiin. Marilynin lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Lahjakortin voit ostaa aukioloaikoinamme suoraan liikkeestä, jolloin saat sen heti mukaasi tai ota yhteyttä, niin postitamme lahjakortin näyttävään lahjalaatikkoon pakattuna. 

Hoitopaketit

Valmiiksi kootut hoitopaketit tekevät lahjakortin ostamisen helpoksi! Olemme koonneet neljä erilaista hoitopakettia rentoutumiseen ja kaunistautumiseen.

Smile 120€ Rentouttava ja lämmittävä 60 minuutin kuumakivihieronta sekä rentouttava kasvohoito. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja gua sha-hieronnan.

Diamond 155€ Hemmotteleva jalkahoito, hemmotteleva hoito käsille ja kynsille sekä ihotyypin mukaan valittava kasvohoito.

Glamour 145€ Kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus sekä hampaiden valkaisu.

Hollywood 75€ Rentouttava hiusten pesu hierovalla pesupaikalla sekä hiustyypin mukaan valittava tehohoito, 10 minuutin hiuspohjan hieronnalla. Hiusten muotoon kuivaus ja viimeistely.