Lahjakortti Marilyniin

Lahjaksi hemmottelua, rentoutumista ja omaa aikaa? Kauniiseen lahjapakettiin paketoitu lahjakortti on varma tapa ilahduttaa lahjan saajaa!

Lahjakortit ovat ostettavissa palvelulahjakorttina kaikkiin hinnastomme palveluihin, valmiiksi suunnittelemiimme hoitopaketteihin tai avoimena lahjakorttina vapaasti valittavalle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää sen valitsemaansa palveluun tai tuotteisiin. Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.

Lahjakortin osto

Paketoidut lahjakortit ovat ostettavissa liikkeestämme aukioloaikanamme. Jos toivot että lahjakortti toimitetaan vastaanottajalle ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostitse, niin toimitamme lahjakortin haluttuun osoitteeseen, näyttävään lahjalaatikkoon pakattuna. Huomioithan että lisäämme postitse lähetettäviin lahjakortteihin 3,50€ toimitusmaksun. Sähköiset lahjakortit ovat ostettavissa ympäri vuorokauden ”osta lahjakortti” painikkeen kautta. Sähköisten lahjakorttien maksu onnistuu verkkomaksulla. 

Hoitopaketit

Valmiiksi kootut hoitopaketit tekevät lahjakortin ostamisen helpoksi! Olemme koonneet neljä erilaista hoitopakettia rentoutumiseen ja kaunistautumiseen.

Smile 120€ Rentouttava ja lämmittävä 60 minuutin kuumakivihieronta sekä hemmotteleva kasvohoito. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja hieronnan.

Diamond 155€ Hemmotteleva jalkahoito, hemmotteleva hoito käsille ja kynsille sekä ihotyypin mukaan valittava klassinen kasvohoito.

Glamour 145€ Kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus sekä hampaiden valkaisu.

Hollywood 75€ Rentouttava hiusten pesu hierovalla pesupaikalla sekä hiustyypin mukaan valittava tehohoito, 10 minuutin hiuspohjan hieronnalla. Hiusten muotoon kuivaus ja viimeistely.