Tilaa lahjakortti tekstiviestillä niin toimitamme sen postitse tai osta lahjakortti liikkeestämme, jolloin saat sen heti mukaasi.

Lahjakortti Marilyniin

Lahjakortti on varma tapa ilahduttaa lahjan saajaa! Meiltä voit ostaa palvelu lahjakortin kaikkiin hinnastomme palveluihin tai avoimen lahjakortin vapaasti valittavalle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää sen valitsemaansa palveluun tai tuotteisiin. Marilynin lahjakortti on voimassa 6 kuukautta.

Lahjakortin voit ostaa aukioloaikoinamme suoraan liikkeestä, jolloin saat sen heti mukaasi tai ota yhteyttä, niin postitamme lahjakortin näyttävään lahjalaatikkoon pakattuna. Alla ohjeet lahjakortin tilaamiseen tekstiviestillä. 

Tilaa lahjakortti tekstiviestillä

  1. Valitse lahjakortin tyyppi. Palvelu lahjakortti suoraan valittuun palveluun, tai avoin lahjakortti halutulle summalle. (Esim. Lahjakortti kampaamoleikkaukseen tai avoin 50€ lahjakortti.)
  2. Lähetä meille tekstiviestillä numeroon 044 760 4247, tiedot valitsemastasi lahjakortin tyypistä. Palvelulahjakortin valitusta palvelusta tai avoimen lahjakortin arvo. Sekä osoitetiedot lahjakortin toimitusta varten.
  3. Saat meiltä paluuviestillä lahjakortin maksutiedot.
  4. Kun olemme saaneet maksusuorituksen toimitamme lahjalaattikkoon pakatun lahjakortin postin kirjelähetyksenä annettuun osoitteeseen.