Esteettinen kauneudenhoito

Täyteainehoidot, mesolangat, biorevitalisaatio, happohoidot, mikroneulaus ja mesoterapia.

Pistoshoidot esteettisiin hoitoihin erikoistuneen sairaanhoitajan toteuttamana

Esteettiset hoidot Marilynissa toteuttaa Krista Palonen, Oulusta KP Cliniciltä. Krista on esteettisiin hoitohin erikoistunut sairaanhoitaja. Kristan tarjoamat palvelut, täyteainehoidot, mesolangat, mesoterapia, mikroneulaus, biorevitalisaatio ja happohoidot saatavilla Marilynissa kerran kuukaudessa. Jos sinulla on kysyttävää esteettisistä hoidoista voit varata ajan konsultaatioon tai olla yhteydessä Kristaan.

Täyteainehoidot hyaluronihapolla

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja siitä tulee kuivempi. Juonteiden silotukseen ja kasvonpiirteiden korostamiseen on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja. Täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidolla voidaan silottaa kasvojen juoteita sekä muokata kasvonpiirteitä kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä.

Täyteaineella hoidettavia alueita

  • Huulet
  • Juonteet
  • Nenä
  • Leuka
  • Posket ja poskipäät
  • Kyynelurat
  • Kämmenselät

Hinnasto

Täyteainehoito kämmen selät 410€

Nenän muotoilu täyteaineella 340€

Täyteainehoito, juonteet 340€

Täyteainehoito, pinnalliset juonteet 340€

Täyteainehoito, huulten muotoilu 290€

Kyynelurien täyttö 290€

Poskien muotoilu alk. 380€

Leuan muotoilu ja täyttö alk. 380€

Kasvojen kohotus täyteaineella alk. 380€

Radiesse 410€

Mesolangat

Polydioksanonilangat resobroituvat hiljalleen ihoon muodostaen kollageenitukiverkon. Mesolankahoidon ensimmäiset tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen ja lopullinen tulos on nähtävillä n. 3 kuukauden kuluttua hoidosta. Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä sekä napakoittaa ihoa. Mesolankahoito parantaa myös ihon lymfa- ja verenkiertoa, mikä parantaa ihon hyvinvoitia kokonaisvaltaisesti.

Hinnasto

Monolangat 10kpl 190€

Monolangat 20kpl 290€

Monolangat 30kpl 390€

Huulten muotoilu mesolangoilla 190€

Biorevitalisaatiot

TCA, dermistä stimuloiva pinnoitushoito

Hoidolla on rajattomat sovellusmahdollisuudet, hoito on sopiva vaihtoehto kasvojen hoitoon ennen juhlia kuin myös tehokkaaseen dermis-stimulaatioon yhdessä laite- sekä injektiohoitojen kanssa. Jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen näet ja tunnet hoidon vaikutuksen ihollasi! Välitön lifting-vaikutus, ihohuokosten kaventuminen, ihosävyn tasoittuminen, pigmenttiläiskien vaalentuminen, tulehduksenvastainen vaikutus ihollasi, arpien, raskaus- ja venytysjuovien hoito.

Biorevitalisaatio hyaluronihapolla

Tasoita kuivaa, epätasaista tai veltostunutta ihoa skinbooster- eli biorevitalisaatiohoidolla! Biorevitalisaatio hyaluronihapolla on täsmähoito ihon pienille pintarypyille, aknearville, auringon jättämille ihovaurioille – kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Ihoon injektoitava hyaluronihappo tehokosteuttaa hoidettavaa aluetta sitomalla molekyylikokoonsa nähden tuhatkertaisen määrän vesimolekyylejä. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla.

Profhilo

Pitkäkestoinen ihon syväkosteuttaja, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja ihosta iän myötä katoavia rasvakantasolujen toimintaa. Profhilo parantaa ihon elastisuutta ja kuntoa.

Hinnasto

TCA, dermistä stimuloiva pinnoitushoito 90€

Biorevitalisaatio hyaluronihapolla 160€

Profhilo 240€

Happohoidot

Happohoito uudistaa ja kirkastaa ihon rakennetta sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Käytettävä happo valitaan asiakkaan toiveiden ja ihotyypin mukaan. 

Hinnasto

Happohoito 80€

Mikroneulaus koneella

Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään. Ammattilaisen toteuttamana mikroneulaus on täysin turvallinen hoitomuoto joka sopii myös herkälle ja punoittavalle iholle. Mikroneulauksella hoidetaan juonteita, ryppyjä, veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. 

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Miksi valita Derma Pen- mikroneulaus?

Derma Pen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulapäät vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoaluita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Hinnasto

Mikroneulaus koneella 120€

Mesoterapia

Mesoterapiahoito on tehokkaasti ihon pintaa ja sen laatua parantava hoito. Samalla se elvyttää, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Tämä suosittu hoito sopii myös nuoremmalle iholle parantamaan ihon hyvinvointia. Mesoterapia on turvallinen hoito, joka sopii sinulle joka haluat hoidolta jo hieman enemmän. Mesoterapia sopii myös täydentämään muita hoitoja.

Silmänympärysihon mesoterapia

RRS HA Eyes on CE-merkitty silmänympärysihon mesoterapiahoito, jonka puskuriliuos vähentää turvotusta, normalisoi kapillaarien läpäisevyyttä ja aktivoi imunestekiertoa. Hoito on tarkoitettu ohentuneelle ja valovanhenemisesta kärsivälle silmänympärysiholle sekä tummille silmänalusille.

Hinnasto

Mesoterapia, silmänympärysiho 160€

Mesoterapia, kasvot ja kaula 160€

Mesoterapia neulausmenetelmällä 140€