Esteettinen kauneudenhoito

Pistoshoidot esteettisiin hoitoihin erikoistuneen sairaanhoitajan toteuttamana

Esteettiset hoidot Marilynissa toteuttaa Krista Palonen, Oulusta KP Health & Beauty Cliniciltä. Krista on esteettisiin hoitohin erikoistunut sairaanhoitaja. Kristan tarjoamat palvelut, täyteainehoidot, mesolangat, mikroneulaus, biorevitalisaatio ja happohoidot saatavilla Marilynissa kerran kuukaudessa. Jos sinulla on kysyttävää esteettisistä hoidoista voit varata ajan konsultaatioon tai olla yhteydessä suoraan Kristaan.

Täyteainehoidot hyaluronihapolla

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja siitä tulee kuivempi. Juonteiden silotukseen ja kasvonpiirteiden korostamiseen on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja. Täyteainehoidot syväkosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidolla voidaan silottaa kasvojen juonteita sekä muokata kasvonpiirteitä kuten täyttää huulia tai muotoilla nenää, leukaa tai poskipäitä.

Täyteaineella hoidettavia alueita

  • Huulet
  • Juonteet
  • Nenä
  • Leuka
  • Posket ja poskipäät
  • Kyynelurat
  • Kämmenselät

Mesolangat

Polydioksanonilangat resorboituvat hiljalleen ihoon muodostaen tilalleen kollageenitukiverkon. Mesolankankahoidon ensimmäiset tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen. Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä sekä napakoittaa ihoa. Mesolankahoito parantaa myös ihon lymfa- ja verenkiertoa, mikä parantaa ihon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

PRX-T33

PRX-T33® on uuden ihonlaadun takaaja, jolla on rajattomat sovellusmahdollisuudet: on sopiva vaihtoehto kasvojen hoitoon ennen juhlia kuin myös tehokkaaseen dermis-stimulaatioon yhdessä laite- sekä injektiohoitojen kanssa. Heti ensimmäisen hoidon jälkeen näet ja tunnet PRX-T33:n vaikutuksen ihollasi:  Välitön lifting-vaikutus, Ihohuokosten  kaventuminen,  Ihosävyn tasoittuminen, Pigmenttiläiskien vaalentuminen, Tulehduksenvastainen vaikutus ihollasi, Arpien,raskaus- ja venytysjuovien hoito.

Biorevitalisaatio hyaluronihapolla

Tasoita kuivaa, epätasaista tai veltostunutta ihoa skinbooster- eli biorevitalisaatiohoidolla! Biorevitalisaatio on täsmähoito ihon pienille pintarypyille, aknearville, auringon jättämille ihovaurioille – kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle. Ihoon injektoitava hyaluronihappo tehokosteuttaa hoidettavaa aluetta sitomalla molekyylikokoonsa nähden tuhatkertaisen määrän vesimolekyylejä. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla.

Profhilo

Pitkäkestoinen ihon syväkosteuttaja, joka stimuloi kollageenin, elastiinin ja ihosta iän myötä katoavia rasvakantasolujen toimintaa. Profhilo parantaa ihon elastisuutta ja kuntoa.

Happohoidot

Happohoito uudistaa ja kirkastaa ihon rakennetta sekä tasapainottaa ihon toimintaa. Käytettävä happo valitaan asiakkaan toiveiden ja ihotyypin mukaan.

Mikroneulaus koneella

Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään. Ammattilaisen toteuttamana mikroneulaus on täysin turvallinen hoitomuoto joka sopii myös herkälle ja punoittavalle iholle. Mikroneulauksella hoidetaan juonteita, ryppyjä, veltostunutta ihoa sekä arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. 

Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Miksi valita Derma Pen- mikroneulaus?

Derma Pen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

Kertakäyttöiset neulapäät vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoaluita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

 

 

YHTEYSTIEDOT
OSOITE

Valtakatu 6

84100 Ylivieska

OTA YHTEYTTÄ

044 760 4247

AVOINNA

Ma – Pe 9-17

La 10-14

Tai sopimuksen mukaan