Parturi-kampaamo ja kauneushoitola Marilyn

Saman katon alta parturi- ja kampaamopalvelut, kauneudenhoitopalvelut, kosmetologipalvelut, esteettiset hoidot ja lävistykset!

Parturi- ja kampaamopalvelut

Kosmetologipalvelut

Kauneudenhoitopalvelut

Esteettinen kauneudenhoito

Lävistykset

Lahjakortti

Lahjakortti on varma tapa ilahduttaa lahjan saajaa! Meiltä voit ostaa lahjakortin kaikkiin hinnastosta löytyviin palveluihin tai vapaasti valittavalle summalle, jolloin lahjakortin saaja voi käyttää sen valitsemaansa palveluun tai tuotteisiin. Marilynin lahjakortti on voimassa 6 Kuukautta. Lahjakortin voit ostaa suoraan liikkeestämme tai ota yhteyttä, niin postitamme lahjakortin sopimuksen mukaan.

 

Tuotteet ja verkkokauppa

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita, sellaisia joista pidämme myös itse. Meiltä löydät laajan valikoiman kampaamotuotteiden huippumerkkejä Suomesta ja maailmalta, kuten, Four Reasons, Four Reasons Professional, Four Reasons Color Mask, Olaplex, Fudge.

Autamme sinua löytämään juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet, jotka tekevät hiusten laitosta helpompaa ja pitävät hiukset hyväkuntoisina ja kauniina.

Tilaa tuotteet kotiin verkkokaupasta kätevästi ympäri vuorokauden! Verkkokaupasta saatavilla Four Reasons, Four Reasons Professional, Four Reasons Color Mask sekä Olaplex -tuotteet.

Parturi-Kampaamo Marilyn