Kauneudenhoitopalvelut

Ripsienpidennys, ripsihuollot, ripsien ja kulmien värjäys, kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus, rakennekynnet, geelilakkaus, hampaiden valkaisu, hammaskorut, suihkurusketus ja sokeroinnit.

Ripsienpidennys

Ripsiammattilaisemme tekevät sekä klassisia- että volyymiripsiä. Klassisetripset toteutetaan asentamalla yksi ripsikuitu per luonnonripsi. Volyymiripset tehdään ripsiviuhkoilla. Ripsiammattilainen muodostaa viuhkat ohuesta ripsikuidusta.

Silmäripsien kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-5 viikon välein on tarpeen käydä huollattamassa ripsiä. Ripsihuollossa pudonneiden ripsien tilalle kiinnitetään uusia ripsikuituja.

Ripsienpidennyksellä ripsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai todella näyttävät ja ihan kaikkea siltä väliltä. Kerro rohkeasti toiveesi ripsienpidennyksen lopputuloksesta!

Ripsihuollot

S-ripsihuolto Pikahuolto ripsienpidennyksille (max. 50min). Sopii pikaisten korjausten tekemiseen tai vähäiseen huollon tarpeeseen. Halutessasi ripsiin näyttävyyttä tai tuuheutta suosittelemme varaamaan ajan M- tai L-ripsihuoltoon.

M-ripsihuolto Ripsihuolto Volyymeille ja Klassisille ripsienpidennyksille. Tämä ripsihuolto sopii parhaiten kun ripsienpidennykselle halutaan pitää n. 3 viikon huoltoväli. M-ripsihuollossa asennusaika max. 1 h 20min.

L-ripsihuolto Ripsihuolto volyymeille ja klassisille ripsienpidennyksille. Suosittelemme valitsemaan tämän huollon kun huollontarve on suuri, edellisestä huollosta on yli 4-viikkoa aikaa tai jos omat ripset ovat tuuheat. L-ripsihuollossa asennusaika max. 1h 50min.

Ripsienpidennysten hoito-ohjeet

 • Ripsienpidennysten huolellinen hoito ja oikein suoritettu pesu varmistavat, että ripsesi pysyvät kauniina pidemmän aikaa.
 • Erottele ja harjaa ripsesi päivittäin.
 • Puhdista ripsesi ja silmäluomesi päivittäin vaikka et käyttäisi meikkiä. Ripsien puhdistukseen suosittelemme Lash Loversin -puhdistusgeeliä tai puhdistusvaahtoa, jotka ovat ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistustuotteita.
 • Vältä liiallista kontaktia kuumuuden, höyryn ja saunan kanssa.
 • Vältä tarpeetonta ripsien koskettelua, hankausta ja liiallista ripsien harjausta.
 • Vältä vedenkestävien meikkituotteiden käyttöä ripsissä tai ripsien lähellä.

Ripsienpidennykseen ja ripsihuoltoon valmistautuminen

 • Huomioithan että ripsienpidennysten ikäraja on 16-vuotta.
 • Tulethan ripsien laittoon ja ripsihuoltoon ilman silmämeikkiä, näin varmistetaan ripsille parempi pysyvyys ja aikaa jää enenmmän ripsikuitujen kiinnittämiseen.

Hinnasto

Ripsienpidennys volyymi 130€

Ripsienpidennys klassinen 130€

Ripsienpidennys hybridi 130€

S-ripsihuolto 65€

M-ripsihuolto 80€

L-ripsihuolto 90€

Klassisten ripsien huolto 70€

Ripsienidennysten poisto 30€

Lisäpalvelut:

Kulmien värjäys ja muotoilu 15€

Kulmien laminointi 40€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on helppo keino korostaa silmien kauneutta ja pitää yllä huoliteltua ilmettä. Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Kulmia värjätessä kestoväri näyttää loppullista tulosta tummemmalta muutaman päivän ajan, sillä värjäyksessä kestoväriä tarttuu hieman myös ihoon. kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu pinseteillä.

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäyykseen on 16-vuotta.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella saa kauniin kaarevat ripset, etkä tarvitse enää ripsentaivuttimia

Ripsien kestotaivutus pysyy kunnes omat ripsesi ovat uudistuneet. Pitääksesi ripsesi jatkuvasti taivutettuina, tulee kestotaivutuksessa käydä noin 1-2 kuukauden välein.

 • Ripsien kestovärjäys sisältyy ripsien kestotaivutuksen hintaa.
 • Ripsien kestotaivutuksen jälkeen ripset tulee pitää kuivana 24h.
 • Ripsien kestotaivutuksen ikäraja on 16-vuotta.

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat tuuheamman näköiset, näyttävät ja helposti muotoiltavat kulmakarvat. Laminoinnin yhteydessä kulmakarvat kestovärjätään ja tarvittaessa siistitään tai muotoillaan pinseteillä. Suosittelemme ottamaan käsittelyn jo pari päivää ennen tärkeää menoa, jos tahdot että väri kulmissa on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.

 • Laminointi pysyy kulmissa noin 3-8 viikkoa. Tämän jälkeen käsittelyn voi uusia.
 • Laminointi on kivuton menetelmä.
 • Laminoinnin jälkeen kulmakarvat tulee pitää kuivana 24h.
 • Kulmien laminoinnin ikäraja on 16-vuotta. 

Hinnasto

Ripsien värjäys 30€

Kulmien värjäys ja muotoilu 30€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 40€

Ripsien kestotaivutus ja värjäys 75€

Kulmien laminointi 50€

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 100€

Rakennekynnet

Kynsiammattilaisemme tekevät rakennekynsiä alan uusimmilla tekniikoilla! Rakennekynsissä käytämme massana Polyacryl geeliä. Polyacryl Gel on geelin ja akryylin fuusio, ja siinä yhdistyvät akryylin ja geelin huippuominaisuudet, mikä mahdollistaa ohuet, mutta kestävät kynnet. käytämme kynnen rakentamiseen ainoastaan muotteja, eli koko kynsi on Polyacryl geeli- massaa. Muotit tekevät kynsien ilmeestä luonnollisemman sekä kynnet ovat vahvemmat kuin tipeillä rakennettuna, sillä kynnen ja rakennekynnen välille ei tehdä liimasidosta, joka saattaisi haurastua käytössä.

Polyacryl geeli on loistava tuote oman luonnonkynnen vahvistuksiin, sillä se on muita massoja (geeli ja akryyli) vahvempi mutta silti kevyempi. Polyacryl geeli mahdollistaa ohuet, sirot, hyvin luonnollisen näköiset kynnet. Se on 20% kevyempi kuin akryyli ja 16% kevyempi kuin perinteinen geeli.

 • Tulethan rakkennekynsien sekä geelilakkauksen laittoon ilman kysilakkaa!
 • Suosittelemme huoltoa rakennekynsille 3-5 viikon välein.
 • Jos kynnet alkavat tuntua liian pitkiltä huoltojen välillä, voit hyvin lyhentää niitä kotona viilaamalla.
 • Rakennekynsien laitto sisältää halutessasi kynsien maltillisen koristelun (esim. Baby Boomer, ranskalainen, koristekiviä max. 10kpl). Jos haluat erikoiskoristellut kynnet, suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse.

Geelilakkaus

Glamlac geelilakkaus on loistava vaihtoehto kun haluat kynsiin kauniin kestävän lakkauksen, mutta et lisätä pituutta. Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa. Geelilakkausta ei huolleta vaan vanha lakkaus poistetaan ja tilalle laitetaan uusi, joten kynsistä on mahdollista tehdä joka kerta eriväriset. Geelilakka valikoimassamme on yli 50 värivaihtoehtoa, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen sävy! Lakkausta on mahdollista koristella esim. koristekivillä tai erilaisilla glittereillä. Kynnen pinta voidaan viimeistellä säihkyvän kiiltäväksi, matta pintaiseksi tai kimaltavaksi. Geelilakkus voidaan yhdistää hemmottelevaan käsihoitoon, joka sisältää käsien kuorinnan, hieronnan, kynsinauha öljyn ja käsivoiteen.

Hinnasto

Geelilakkaus monivärinen 60€

Geelilakkaus yksivärinen 50€

Rakennekynnet huolto 90€

Rakennekynnet uudet 110€

Oman kynnen geelaus 90€

Spa manikyyri ja geelilakkaus 75€

Spa manikyyri 45€

Klassinen manikyyri 40€

Varpaankynsien geelilakkaus 65€

Hampaiden valkaisu ja hammaskoru

Valkoisilla hampailla on helppo hymyillä! Käytämämme hampaiden valkaisugeeli on peroksiditon, joten valkaisu ei vahingoita hampaan kiillettä. Hampaiden valkaisumenetelmä perustuu LED-valon ja valkaisugeelin yhdistelmä hoitoon, joka mahdollistaa hampaiden hellävaraisen ja kivuttoman valkaisun.

Huomioitavia asioita ennen ja jälkeen hampaiden valkaisun

 • Suosittelemme käymään suuhygienistillä hammaskiven poistossa ennen hampaiden valkaisua.
 • Hampaiden valkaisu ei ole suositeltavaa jos olet raskaana tai imetät.
 • Hampaiden valkaisun ikäraja on 16-vuotta.
 • Valkaisun jälkeen tulee välttää syömistä ja juomista 2 tunnin ajan.
 • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tulee valkaisun jälkeen 24 tunnin ajan välttää tupakkaa ja nuskaa, happamia ja värjääviä ruoka-aineita, (esim. kahvi, tee, kolajuomat, punaviini, salmiakki, ketsuppi, punajuuri yms.)
 • Hampaiden valkaisu ei suojaa hampaita tummumiselta ja värjäytymiseltä valkaisun jälkeen. elintavat vaikuttavat valkaisutuloksen kestoon.
 • Voit ylläpitää valkaisutulosta käyttämällä valkaisutulosta ylläpitäviä tuotteita ja käymällä valkaisussa 6-12 kuukauden välein.

Hinnasto

Hampaiden valkaisu 85€

Hammaskoru 30€

Hampaiden valkaisu + hammaskoru 105€

FakeBake suihkurusketus

Kaunis ja tasainen rusketus nopeasti ja turvallisesti, ilman auringon haittavaikutuksia. Valittavana kolme eri rusketuksen sävyä. Light, Original ja Darker. FakeBake suihkurusketus pysyy hyvänä iholla 1-2 viikkoa, riippuen kuinka paljon käyt suihkussa, hikoilet ja millaisia tuotteita käytät ihollesi. Ihon Säännöllinen kosteuttaminen parantaa rusketuksen pysyvyyttä. Suihkurusketuksessa käynti on turvallista, eikä suihkurusketus vanhenna ihoa kuten aurinko tai solarium, joten voit huoletta uusia rusketuksen niin usein kuin tahdot!

Suihkurusketukseen valmistautuminen

 • Ihon kuorinta on hyvä tehdä 1-3 päivää ennen suihkurusketusta.
 • Tule suihkurusketukseen puhtaalla iholla ja ilman meikkiä, tuoksuja sekä kosteusvoiteita.
 • Pue rusketuksen jälkeen väljät vaatteet.
 • Suihkutuksen jälkeen rusketus kehittyy iholla rusketukseen käytettävästä aineesta riippuen 3-12 tunnin ajan, joten tänä aikana tulee välttää suihkua ja hikoilua.
 • Suihkurusketuksen jälkeen suosittelemme kosteuttamaan ihoa päivittäin, sillä se pidentää rusketuksen kestoa.
Hinnasto

Suihkurusketus koko vartalo 35€

Suihkurusketus osa vartalo 30€

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka kuorii ihoa tehden siitä silkinpehmeän. Sokeroinnissa käytämme laadukkaita Alexandrian ja Ekopharman sokerointituotteita.

Sokerointi sopii karvanpoistoon lähes kaikilla iho-alueilla. Sokeroinnin jälkeen karva kasvaa takaisin hauraampana ja pehmeämpänä. Sokerointi poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta pehmeämmän ja kirkkaamman.

Hinnasto

Säärten sokerointi 45€

Kainaloiden sokerointi 20€

Koko jalkojen sokerointi 65€

Käsivarsien sokerointi 35€

Kasvojen sokerointi 20€