Kauneudenhoitopalvelut

Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut

Marilyn on tunnettu osaavista ripsiteknikoista, ja ripsienpidennys onkin yksi suosituimmista palveluistamme. Osaavat ripsiteknikkomme toteuttavat sinulle toiveidesi mukaiset ripset. Ripsienpidennysten lisäksi monipuolisesta kauneudenhoidon palveluvalikoimastamme löydät kaikki palvelut kokonaisvaltaiseen kaunistautumiseen. Hampaiden valkaisu, rakennekynnet ja kestolakkaukset, suihkurusketus, microblading kulmat, kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus.

Ripsienpidennys

Ripsiammattilaisemme tekevät sekä klassisia- että volyymiripsiä. Klassisetripset toteutetaan asentamalla yksi ripsikuitu per luonnonripsi. Volyymiripset tehdään ripsiviuhkoilla. Ripsiammattilainen, muodostaa viuhkat useasta ohuesta ripsikuidusta.

Silmäripsien kasvukausi kestää 60-90 päivää. ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-5 viikon välein on tarpeen käydä huollatamassa ripsiä. ripsihuollossa pudonneiden ripsien tilalle kiinnitetään uusia ripsikuituja.

Ripsienpidennyksellä ripsistä voidaan tehdä hyvin luonnolliset tai todella näyttävät ja ihan kaikkea siltä väliltä. Kerro rohkeasti toiveesi ripsipidennystesi lopputuloksesta!

Ripsienpidennysten hoito-ohjeet

 • Ripsienpidennysten huolellinen hoito ja oikein suoritettu pesu varmistavat, että ripsesi pysyvät kauniina pidemmän aikaa.
 • Erottele ja harjaa ripsesi päivittäin
 • Puhdista ripsesi ja silmäluomesi päivittäin. Ripsien puhdistukseen suosittelemme Lash Loversin – ripsienpidennyksille tarkoitettua puhdistusgeeliä tai puhdistusvaahtoa
 • Vältä liiallista kontaksia kuumuuden, höyryn ja saunan kanssa
 • Vältä tarpeetonta ripsien koskettelua, hankausta ja liiallista ripsien harjausta
 • Vältä vedenkestävien meikkituotteiden käyttöä ripsissä tai ripsien lähellä

Ripsienpidennykseen ja ripsihuoltoon valmistautuminen

 • Huomioithan että ripsienpidennysten ikäraja on 16-vuotta
 • Tulethan ripsien laittoon ja ripsihuoltoon ilman silmämeikkiä, näin varmistetaan ripsille parempi pysyvyys ja aikaa jää enemmän ripsikuitujen lisäämiseen

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kestovärjäys on helppo keino pitää yllä huoliteltua ilmettä. Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta. 

Kulmia värjätessä kestoväri näyttää tummemmalta muutaman päivän, värjäyksessä kestoväriä tarttuu hieman myös ihoon. Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu pinseteillä.

Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykseen on 16-vuotta.

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksella saa kauniin kaarevat ripset, etkä tarvitse enää ripsentaivuttimia.

Ripsien kestotaivutus pysyy kunnes omat ripsesi ovat uudistuneet. Jos haluat pitää ripsesi jatkuvasti taivutettuina tulee kestotaivutuksessa käydä noin 1-2 kuukauden välein.

Ripsien värjäys sisältyy ripsien kestotaivutuksen hintaan. 

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen ripset tulee pitää kuivana 24h. 

Ripsien kestotaivutuksen ikäraja on 16-vuotta.

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat tuuheamman näköiset, näyttävät ja helposti muotoiltavat kulmakarvat. Laminoinnin yhetydessä kulmakarvasi värjätään. 

Käsittelyä ei kannata ottaa juuri ennen tärkeää menoa vaan paria päivää ennen, jos tahdot että väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä. 

Tulos pysyy noin 3-8 viikkoa. 

Laminointi on kivuton menetelmä. Kulmakarvat on pidettävä kuivana 24h käsittelyn jälkeen.

Kulmien laminoinnin ikäraja on 16-vuotta.

Microblading kulmat

 

 

Fake Bake suihkurusketus

Kaunis ja tasainen rusketus nopeasti ja turvallisesti, ilman auringon haittavaikutuksia. Valittavana kolme eri rusketuksen sävyä, Light, Original ja Darker. Fake Bake suihkurusketus pysyy hyvänä iholla 1-2 viikkoa, riippuen kuinka paljon käyt suihkussa, hikoilet ja millaisia tuotteita käytät ihollesi.

Suihkurusketukseen valmistautuminen

 • Ihon kuorinta on hyvä tehdä n. 1 viikko ennen suihkurusketusta.
 • Tule suihkurusketukseen puhtaalla iholla ja ilman meikkiä.
 • Pue rusketuksen jälkeen väljät vaatteet.
 • Suihkutuksen jälkeen rusketus kehittyy iholla 12 tunnin ajan, joten tänä aikana tulee välttää suihkua ja hikoilua.
 • Suihkurusketuksen jälkeen suosittelemme kosteuttamaan ihoa päivittäin, sillä se pidentää rusketuksen kestoa.

Hampaiden valkaisu

Valkoisilla hampailla on helppo hymyillä! Zental- ja Tzana- hampaiden valkaisut ovat peroksidittomia, joten ne eivät vahingoita hampaan kiillettä. Hampaiden valkaisumenetelmä perustuu LED-valon ja valkaisugeelin yhdistelmä hoitoon, joka mahdollistaa hampaiden hellävaraisen ja kivuttoman valkaisun. 

Hampaiden valkaisun jälkeen

 • Valkaisun jälkeen tulisi välttää syömistä ja juomista 2 tunnin ajan
 • Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tulee valkaisun jälkeen 24 tunnin ajan tulee välttää tupakkaa ja nuuskaa, hapammia ja värjääviä ruoka-aineita, (Esim. kahvi, tee, kolajuomat, punaviini, salmiakki, ketsuppi, punajuuri yms.)
 • Hampaiden valkaisu ei suojaa hampaita tummumiselta ja värjäytymiseltä valkaisun jälkeen. Elintavat vaikuttavat valkaisutuloksen kestoon.
 • Voit ylläpitää valkaisutulosta käyttämällä valkaisutulosta ylläpitäviä tuotteita ja käymällä valkaisussa 6-12 kuukauden välein.

 

YHTEYSTIEDOT
OSOITE

Valtakatu 6

84100 Ylivieska

OTA YHTEYTTÄ

044 760 4247

AVOINNA

Ma – Pe 9-17

La 10-14

Tai sopimuksen mukaan