Kosmetologipalvelut

Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, hemmottelevat hieronnat. Täydellinen hemmotteluhetki rentouttavassa hoidossa Marilynin tunnelmallisessa Day Spassa tai tuloksellisia kasvohoitoja esteettisiin hoitoihin erikoistuneen sairaanhoitajan vastaanotolla, olemme koostaneet hoitolapalveluiden valikoiman vastaamaan erilaisia tarpeita ja tavotteita. Perushoidoistamme löydät Klassisen- ongelmia hoitavan vaihtoehdon sekä Hemmottelevan- rentouttavan vaihtoehdon kun kaipaat hemmottelua ja rauhoittumista.

Ekopharma Helsinki

Ihastuttava kotimainen ammattikosmetiikka sarja saa voimansa suomalaisista marjoista, joilla on koko kasvikunnan parhaat ravintoarvot iholle ja hiuksille. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Ekopharman neljästä eri tuotelinjasta löytyy sopivat tuotteet eri ihotyypeille, Herukka rauhoittaa ja vahvistaa, Tyrni uudistaa ja kiinteyttää, Vadelma kosteuttaa ja heleyttää, Karpalo tasapainoittaa ja vähentää tulehdusta.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito

Hoito aloitetaan ihoanalyysilla, jonka mukaan valitaan ihotyypille sopiva Ekopaharma tuotelinja, jolla hoito toteutetaan. Rauhoittava Mustaherukka, kosteuttava Vadelma, puhdistava Karpalo, kiinteyttävä Tyrni. Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvoveden, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihon puhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen sekä seerumin.

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito ihotyypin mukaan valitun hoitolinjan Ekopaharma- tuotteilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kasvoveden, kuorinnan, hieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteen ja seerumin.

Timanttihionta

Ihoa uudistava timanttihionta stimuloi terveiden solujen toimintaa. Timanttihionta on ennen kaikkea ihoa uudistava hoito, muita hyötyjä ovat ihonsävyn tasoittuminen, ihon kirkastuminen, epäpuhtauksien vähentyminen. Timanttihionalla saavutetaan loistavia tuloksia iho-onelmien hoidossa.

Ultraäänikuorinta

Laitteella tehtävä, tehokas ihon puhdistushoito. Laitekuorinta puhdistaa ultraääniaalloilla ja suurella taajuus värähtelyllä epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja, uudistaen ihon ulointa kerrosta. Ultraäänikuorinta on tehokas hoito ihon syväpuhdistukseen.

Happohoito

Uudistaa ja kirkastaa ihon rakennetta sekä tasapainoittaa ihon toimintaa. Hoidossa käytettävä happo valitaan ihotyppin, sekä hoidosta toivotun tavotteiden mukaan. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla. Happohoito on sairaanhoitajan tarjoama palvelu.

Mikroneulaus

Koneellinen mikroneulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Derma Pen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen. Kertakäyttöiset neulapäät vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Mesoterapia

Neulausmenetelmällä toteutettava mesoterapia on tehokas hoito ihon vanhenemisen merkeille, arville ja hyperpigmentaatiolle. Mesoterapia on sairaanhoitajan tarjoama kasvohoitopalvelu.

Hinnasto

Klassinen kasvohoito 65€

Hemmotteleva kasvohoito 55€

Timanttihionta 75€

Ultraäänikuorinta 75€

Happohoito 80€

Mikroneulaus koneella 120€

Mesoterapia neulausmenetelmällä 140€

Käsi- ja jalkahoidot

Klassinen käsihoito

Käsihoito sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. Kynsinauhojen siistimisen ja käsien hieronnan.

Hemmotteleva käsihoito

Hemmotteluhetki arjen keskellä saa kätesi ja kyntesi upeaan kuntoon. Hoito sisältää kylvetyksen kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn, kynsien lakkauksen valitsemallasi sävyllä, sekä käsien hieronnan, naamion,  hoitavan voiteen ja kynsinauhaöljyn.

Klassinen jalkahoito

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon, hoitavan voiteen, jalkojen hieronnan sekä halutessasi kynsien lakkauksen valitsemallasi sävyllä, lakkapullon saat mukaasi.

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteluhetki jalkojenhoidolla. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen/viilauksen, kevyen kynsinauhojen siistimisen. Jalkojen kuorinnan, naamion, hieronnan ja loppuvoiteen. Halutessasi kynnet lakataan valitsemallasi sävyllä ja lakkapullon saat mukaasi.

Hinnasto

Klassinen käsihoito 40€

Hemmotteleva käsihoito 45€

Hemmotteleva käsihoito + geelilakkaus 75€

Klassinen jalkahoito 65€

Hemmotteleva jalkahoito 55€

Hemmotteleva jalkahoito + geelilakkaus 90€

Varpaankynsien geelilakkaus 50€

Vartalohoidot

Spa vartalohieronta

 Kehoa ja mieltä rentouttava hemmotteluhoito. Spa vartalohieronassa koko keho käsitellään kuivaharjauksella ja rentouttavilla hierontaliikkeillä. Hieronnassa käytettävä manteliöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Kuivaharjaus parantaa pintaverenkiertoa, kuorii ihon pintasolukkoa, kirkastaen ja tasoittaen ihon sävyä. 

Spa vartalohoito

Vartalon ihoa hellivä ja hoitava hemmotteluhoito. Spa vartalohoito sisältää kuorinnan, naamion sekä rentouttavan ja stressiä lievittävän vartalohieronnan. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja vartalon iho voi paremmin. Hoito sopii erinomaisesti pysäyttämään arjen kiireiset hetket ja on loistava vaihtoehto lahjakorttihoidoksi.

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja virkistävä hoito, joka poistaa stressiä. Intialainen päähieronta tehdään tunnelmallisessa hoitohuoneessa. Ihana, rentouttava hieronta tapahtuu istuessa. Hieronnassa käsiteltäviä alueita ovat pää, hartiat ja yläselkä. Hieronnan jälkeen olo on levännyt ja rentoutunut.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä luonnon basalttikivillä ja öljyllä toteutettava koko vartalon hieronta. Syvärentouttava, lihasjännityksiä helpottava ja energosoiva hoitoelämys. Sopii erinomaisesti pysäyttämään arjen kiireiset hetket ja on loistava vaihtoehto lahjakorttihoidoksi.

Hinnasto

Spa vartalohieronta 60€

Spa vartalohoito 60€

Intialainen päähieronta 35€

Kuumakivihieronta 60€