Kosmetologipalvelut

Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, hemmottelevat hieronnat.

Nimue, ihon hoidon asiantuntija

Ihon hoidossa käytämme ihastuttavaa Nimue ammattikosmetiikkasarja, joka on saanut alkunsa vuonna 1994 Etelä-Afrikassa. Nimue tunnetaan ihonhoidon asiantuntijuudesta, innovatiivisista tuoteformuloista ja uusimman teknologian hyödyntämisestä käyttäen aktiiviaineita tehokkaina yhdistelminä. Nimuen edistykselliset ja tehokkaat tuotteet sopivat useimpien iho-ongelmien hoitoon:

  • pintarypyt ja juonteet
  • ihon veltostuminen
  • ylipigmentaatio
  • ihon sävyn epätasaisuus
  • pintakuivuus
  • ihon rasvoittuminen ja epäpuhtaudet

kasvohoidot

Peruskasvohoito

Ihotyypin mukaan valittava kasvohoito. Peruskasvohoito voi olla puhdistava, kosteuttava, rauhoittava tai kirkastava. Peruskasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tehoaineiden imeytys, hieronta, naamio ja päivävoide.

Erikoiskasvohoito

Kiinteyttävät kasvohoidot eri ihotyypeille, häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Käytettävät aktiivituoteet valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Kasvojen virkistyshoito

Virkistyshoito on loistava hoito kasvojen nopeaan kirkastukseen ja ihon heleyttämiseen vaikkapa ennen juhlia. Tämä kasvohoito sopii erinomaisesti myös miehille.

Timanttihionta

Ihoa uudistava timanttihionta stimuloi terveiden solujen toimintaa. Timanttihionta on ennen kaikkea ihoa uudistava hoito, muita hyötyjä ovat ihonsävyn tasoittuminen, ihon kirkastuminen, epäpuhtauksien vähentyminen. Timanttihionalla saavutetaan loistavia tuloksia iho-onelmien hoidossa.

Ultraäänikuorinta

Ultraäänikuorinta on laitteelle tehtävä ihonpuhdistus hoito. Laitekuorinta puhdistaa ultraääniaalloilla ja suurella taajuus värähtelyllä epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja, uudistaen ihon ulointa kerrosta. Tehokas hoito ihon syväpuhdistukseen.

Basic hapotuskasvohoito

Voimakkaasti uudistava ja ihoa kirkastava kasvohoito, ihon tasapainottamiseen. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi ja pehmeämpi. Hapotuskasvohoidossa suurimmat hyödyt saavutetaan sarjahoitona.

Basic+ hapotuskasvohoito

Ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä häivyttävä, voimakkaasti ihoa uudistava ja kirkastava kasvohoito + DTS- tehoaine. Hapotuksen jälkeen ihoon imeytetään erityinen ihon rakennetta parantava tehotiiviste, joka tukee ihon hyvinvointia.

Deluxe anti-ageing kasvohoito

Hapotuskasvohoito + aktiivi ampulli + kollageeni naamio + silmänympäryshoito. Sopii erinomaisesti ikääntyneemmälle iholle. Häivyttää ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä, voimakkaasti elvyttävä hoito tukee ihon uudistumista. Hoidon jälkeen iho on elinvoimainen ja kiinteämpi.

Thermal Detox Peel lämpökuorinta

Voimallinen tuotteilla tehtävä ihonpuhdistus jossa hiilen ja hedelmähappojen kuorinnan lämpö ja vaahtoava vaikutus puhdistavat tehokkaasti epäpuhtauksia iholta. Hoito sisältää alkupuhdistukse, Detox Peel- kuorintakäsittelyn, seerumin ja naamion.

Hinnasto

Peruskasvohoito 60€

Erikoiskasvohoito 79€

Kasvojen virkistyshoito 45€

Thermal Detox peel lämpökuorinta 65€

Deluxe anti-ageing kasvohoito 95€

Basic hapotuskasvohoito 80€

Basic+ hapotuskasvohoito 88€

Timanttihionta 75€

Ultraäänikuorinta 75€

Happohoito 80€

Mikroneulaus koneella 120€

Käsi- ja jalkahoidot

Hemmotteleva hoito käsille ja kynsille

Hemmotteluhetki arjen keskellä saa kätesi ja kyntesi upeaan kuntoon. Hoito sisältää kylvetyksen kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn, kynsien lakkauksen valitsemallasi sävyllä, sekä käsien hieronnan, hoitavan voiteen ja kynsinauhaöljyn.

Täydellinen jalkahoito

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoidon, hoitavan voiteen, jalkojen hieronnan ja halutessasi kynsien lakkauksen valitsemallasi sävyllä.

Hinnasto

Täydellinen jalkahoito 65€

Spa jalkahoito 55€

Varpaankynsien geelilakkaus 50€

Hemmotteleva hoito käsille ja kynsille 45€

Hemmotteleva käsihoito ja geelilakkaus 75€

Hemmottelevat hieronnat

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta tehdään tunnelmalisessa hoitohuoneessa. Ihana, rentouttava hieronta tapahtuu asiakkaan istuessa. Hieronnassa käsiteltäviä alueita ovat pää, hartiat ja yläselkä. Hieronnan jälkeen olo on levännyt ja rentoutunut. Rentouttava ja virkistävä hoito, joka poistaa stressiä.

Kuumakivihieronta

lämpimillä luonnon basalttikivillä ja öljyllä toteutettava koko vartalon hieronta. Syvärentouttava, lihasjännityksiä helpottava ja energisoiva hoitoelämys. Sopii erinomaisesti pysäyttämään arjen kiireiset hetket ja on loistava vaihtoehto vaikkapa lahjakortti hoidoksi.

Suklaahieronta

Hemmottelua parhaimillaan! Suklaahieronnassa lämmin suklaaöljy valutetaan vartalolle, ja laajat hieronta liikkeet rentouttavat kehon ja mielen. Suklaahieronta hoidon raaka-aineet rauhoittavat, pehmentävät ja ravitsevat vartalon ihoa.

Hinnasto

Intialainen päähieronta 35€

Kuumakivihieronta 60€

Suklaahieronta 55€