Kosmetologipalvelut

Kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, hemmottelevat hieronnat. Täydellinen hemmotteluhetki rentouttavassa hoidossa Marilynin tunnelmallisessa Day Spassa tai tuloksellisia kasvohoitoja esteettisiin hoitoihin erikoistuneen sairaanhoitajan vastaanotolla, olemme koostaneet hoitolapalveluiden valikoiman vastaamaan erilaisia tarpeita ja tavotteita. Perushoidoistamme löydät Klassisen- ongelmia hoitavan vaihtoehdon sekä Hemmottelevan- rentouttavan vaihtoehdon kun kaipaat hemmottelua ja rauhoittumista.

Ekopharma Helsinki

Ihastuttava kotimainen ammattikosmetiikka sarja saa voimansa suomalaisista marjoista, joilla on koko kasvikunnan parhaat ravintoarvot iholle ja hiuksille. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Ekopharman neljästä eri tuotelinjasta löytyy sopivat tuotteet eri ihotyypeille, Herukka rauhoittaa ja vahvistaa, Tyrni uudistaa ja kiinteyttää, Vadelma kosteuttaa ja heleyttää, Karpalo tasapainoittaa ja vähentää tulehdusta.

Kasvohoidot

Klassinen kasvohoito

Hoito aloitetaan ihoanalyysilla, jonka mukaan valitaan ihotyypille sopiva Ekopaharma tuotelinja, jolla hoito toteutetaan. Rauhoittava Mustaherukka, kosteuttava Vadelma, puhdistava Karpalo, kiinteyttävä Tyrni. Klassinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kasvoveden, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihon puhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen sekä seerumin.

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava ja hemmotteleva kasvohoito ihotyypin mukaan valitun hoitolinjan Ekopaharma- tuotteilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kasvoveden, kuorinnan, hieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteen ja seerumin.

Vadelma Glow erikoiskasvohoito

Ekopharman entsymaattinen happokuorinta sopii erityisesti kosteutusta kaipaavalle iholle. Hoito uudistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Paras hoitotulos saavutettaan 3-6 kerran sarjahoidolla. Erikoiskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, loppuvoiteen ja seerumin.

Tyrni Anti-Age erikoiskasvohoito

Ekopharman kemiallinen happokuorinta sopii erityisesti aikuiselle iholle korjaamaan ihon ikä muutoksia sekä tuomaan iholle uutta hehkua ja kirkkautta. Paras hoitotulos saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla. Erikoiskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kemiallisen kuorinnan, hieronnan, loppuvoiteen ja seerumin.

Ultraäänipuhdistus

Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta.

Timanttihionta

Ihoa uudistava timanttihionta stimuloi terveiden solujen toimintaa. Timanttihionta on ennen kaikkea ihoa uudistava hoito, muita hyötyjä ovat ihonsävyn tasoittuminen, ihon kirkastuminen, epäpuhtauksien vähentyminen. Timanttihionalla saavutetaan loistavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa.

Happohoito

Uudistaa ja kirkastaa ihon rakennetta sekä tasapainoittaa ihon toimintaa. Hoidossa käytettävä happo valitaan ihotyppin, sekä hoidosta toivotun tavotteiden mukaan. Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla. Happohoito on sairaanhoitajan tarjoama palvelu.

Mikroneulaus

Koneellinen mikroneulaus simuloi kollageenin tuotantoa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita, mahdollistaen niiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu. Kohtisuora neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Derma Pen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja  tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen. Kertakäyttöiset neulapäät vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Mesoterapia

Neulausmenetelmällä toteutettava mesoterapia on tehokas hoito ihon vanhenemisen merkeille, arville ja hyperpigmentaatiolle. Mesoterapia on sairaanhoitajan tarjoama kasvohoitopalvelu.

Hinnasto

Klassinen kasvohoito 65€

Hemmotteleva kasvohoito 55€

Vadelma Glow erikoiskasvohoito 85€

Tyrni Anti-Age erikoiskasvohoito 95€

Ultraäänipuhdistus 75€

Timanttihionta 75€

Happohoito 80€

Mikroneulaus koneella 120€

Mesoterapia neulausmenetelmällä 140€

Käsi- ja jalkahoidot

Klassinen manikyyri

Klassinen manikyyri sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. Kynsinauhojen siistimisen ja käsien hieronnan.

Spa manikyyri

Spa manikyyri on pieni hemmotteluhetki arjen keskellä, joka saa kätesi ja kyntesi upeaan kuntoon. Hoito sisältää kylvetyksen kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen käsittelyn, kynsien lakkauksen valitsemallasi sävyllä, sekä käsien hieronnan, naamion,  hoitavan voiteen ja kynsinauhaöljyn.

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteluhetki jalkojenhoidolla. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen/viilauksen, kevyen kynsinauhojen siistimisen. Jalkojen kuorinnan, naamion, hieronnan ja loppuvoiteen. Halutessasi kynnet lakataan valitsemallasi sävyllä ja lakkapullon saat mukaasi.

Hinnasto

Klassinen Manikyyri 40€

Spa manikyyri 45€

spa manikyyri + geelilakkaus 75€

Hemmotteleva jalkahoito 60€

Hemmotteleva jalkahoito + geelilakkaus 90€

Varpaankynsien geelilakkaus 65€

Vartalohoidot

Spa- vartalohieronta

 Kehoa ja mieltä rentouttava hemmotteluhoito. Spa vartalohieronassa koko keho käsitellään kuivaharjauksella ja rentouttavilla hierontaliikkeillä. Hieronnassa käytettävä manteliöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Kuivaharjaus parantaa pintaverenkiertoa, kuorii ihon pintasolukkoa, kirkastaen ja tasoittaen ihon sävyä. 

Spa- vartalohoito

Vartalon ihoa hellivä ja hoitava hemmotteluhoito. Spa vartalohoito sisältää kuorinnan, naamion sekä rentouttavan ja stressiä lievittävän vartalohieronnan. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja vartalon iho voi paremmin. Hoito sopii erinomaisesti pysäyttämään arjen kiireiset hetket ja on loistava vaihtoehto lahjakorttihoidoksi.

Hemmotteleva päähieronta

Hemmotteleva ja rentouttava hoito, joka lievittää stressiä. Hoidossa käsiteltäviä alueita ovat pää, hartiat ja yläselkä. hoidon jälkeen olo on levännyt ja rentoutunut.

Kuumakivihieronta

Lämpimillä luonnon basalttikivillä ja öljyllä toteutettava koko vartalon hieronta. Syvärentouttava, lihasjännityksiä helpottava ja energosoiva hoitoelämys. Sopii erinomaisesti pysäyttämään arjen kiireiset hetket ja on loistava vaihtoehto lahjakorttihoidoksi.

Selän timanttihionta

Selän ihonpuhdistushoito, johon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, hieronta, naamio. Kosmetologin tarjoama laitehoito. Ihoa uudistava timanttihionta stimuloi terveiden solujen toimintaa. Timanttihionta on ennenkaikkea ihoa uudistava hoito, muita hyötyjä ovat ihonsävyn tasoittuminen, ihon kirkastuminen, epäpuhtauksien vähentyminen. Timanttihionnalla saavutetaan loistavia tuloksia iho-ongelmien hoidossa.

Hinnasto

Spa- vartalohieronta 60€

Spa- vartalohoito 60€

Hemmotteleva päähieronta 35€

Kuumakivihieronta 60€

Selän timanttihionta 60€