Marilyn

TIIMI

Loistava, ammattitaitoinen tiimimme koostuu eri alojen osaajista. Parturi-kampaajista, kosmetologista, sairaanhoitajasta, ripsiammattilaisista ja lävistäjästä.

TUTUSTU TÖIHIMME SOMESSA:

Soile

Yrittäjä. Parturi- ja kampaamopalvelut, Simply Natural Mago -hiustenpidennykset, BPhair Premium Slavic – teippipidennykset, Glamlac rakennekynnet ja geelilakkaukset.

Nina

Vuokratuoliyrittäjä. Lash Lovers ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, lävistykset ja microdermalit.

Jaana

Vuokratuoliyrittäjä. Lash Lovers ripsienpidennykset, ripsien kestotaivutus ja kulmien lsminointi. Glamlac rakennekynnet ja geelilakkaukset, Tzana hampaidenvalkaisu, Alexandria sokeroinnit, Swiss Color microblading-kulmat, Fake Bake suihkurusketus.

Tuija

Vuokratuoliyrittäjä. Parturi- ja kampaamopalvelut.

Krista

KP Health & Beauty Clinic, esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja. Mikroneulaus, happohoidot, täyteainehoidot, biorevitalisaatio, mesoterapia ja mesolankahoidot.

Roosa

Vuokratuoliyrittäjä. Parturi- ja kampaamopalvelut.

Marilyn Jenna Ripsiammattilainen

Jenna

Vuokratuoliyrittäjä. Klassiset ripsienpidennykset, volyymi ripsienpidennykset.

Töihin Marilyniin

Haemme vuokratuolille kauneudenhoitoalan ammattilaisia! Haluatko työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä kauneudenhoitoalan yrityksessä?

Tilamme sopivat:

  • Kosmetologille
  • Ripsiammattilaiselle
  • Kynsiammattilaiselle
  • Hierojalle
  • Lävistäjälle
  • Tatuoijalle
  • Parturi-kampaajalle

Toivomme sinun olevan luotettava, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Voit olla vasta valmistunut tai jo pidempään alalla toiminut. Työkokemusta tärkeämpää on asenne ja halu kehittyä työssä.

Tarjoamme käyttöösi oman työhuoneen/työpisteen nykyaikaisessa ja tyylikkäässä liikkeessä, joka sijaitsee parhaalla paikalla Ylivieskan keskustassa. Joustavat työajat sekä ennenkaikkea hyvän ja kannustavan työyhteisön. Käyttöösi saat Timman sähköisen ajanvarausjärjestelmän, yhteiskäytössä olevan Netsin maksupäätteen ja tottakai näkyvyyden Marilynin Facebookissa, instagramissa ja nettisivuilla. Kuukausivuokra sisältää kaikki kiinteät kulut, sinulle jää omat aine- ja tarvikehankinnat.

Ota yhteyttä ja tule osaksi meidän mahtavaa tiimiä!

Soile Kinnunen 040 838 5221
[email protected]