Pidä huolta itsestäsi

Urheiluhieronta, Kalevalainen jäsenkorjaus ja Akupunktio 25-vuoden ammattitaidolla. Hierojana ja hyvinvoinnin ammattilaisena Marilynissa toimii Tiina-Maria Laapotti, hyvinvoinnin moniammattilainen, joka pyrkii työssään etsimään kivun syyn ja laukaisemaan kehon epätasapainon. Tiina-Marian tarjoamiin hierontapalveluihin käy maksutapana myös Smartum ja Epassi. Terveys ja hyvä mieli kulkevat käsikädessä, pidäthän siis huolta itsestäsi! 

Urheiluhieronta

Hoidossa pyritään keskittymään yksilöllisiin tarpeisiin, kipu ja jännitys tilojen lievitykseen parhaaksi katsotulla tavalla. Usein käytämme apuna myös akupunktiosta tuttua moksabustiota (lämpöhoitoa), mikäli katsomme sen tarpeelliseksi. Jokainen hoito muovautuu aina sen tilanteen mukaan mitä keho kertoo. Hieronnassa keho ja mieli rentoutuu ja tasapainottuu.

Akuutti kivunhoito

Hoidossa keskitytään kivun lievitykseen ja pyritään löytämään kivun syy.
Hoitotavat valikoituvat kulloisenkin tilanteen mukaan hyvinvoinnin ammattilaisen parhaaksi katsomalla tavalla.

Rentouttava hieronta

Hoidossa keskitytään hartioiden, käsien ja pään alueelle.
Tämä on ihana hoito silloin kun stressi ja kiire on läsnä. Hieronta auttaa pään särkyyn, kolmoishermo kipuihin, huimakseen sekä kasvojen alueen kireystiloihin.
Tunnelmallinen musiikki ja hiljaisuus saavat sinut hetkeksi keskittymään vain itseesi ja rentoutumaan.
 

Hinnasto

Rentouttava niska-hartia hieronta 30min / 35€

Lihaksia rentouttava ylävartalo hieronta 1h / 65€

Lihaksia rentouttava alavartalo hieronta 1h / 65€

Koko vartalo hieronta 1h 30min / 95€

Rentouttava koko kehon hieronta 2h / 120€

Akuutti kivunhoito 1h / 65€

Rentouttava hieronta 1h / 65€

Intialainen kasvo-pää hieronta 1h 30min / 90€

Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidossa tarkastellaan kokonaisuutta ja pyritään löytämään kivun lähde. Tällä pehmyt kudoskäsittelyllä  voidaan saada koko kehon tuki-liikuntaelinrakenteet tasapainoon sekä voidaan rentouttaa ja avata pehmytkudosten  jännitystiloja ja kiinnikkeitä ja siten helpottaa aineenvaihduntaa sekä vapauttaa hermojen pinnetiloja.

Lempeää kivunhoitoa

Tärkeänä osana hoitoa nousee esille toimintakyvyn parantaminen, vaivojen ja kivun lievitys sekä lääketieteellisten operaatioiden ja muiden toimenpiteiden vaikutuksen tukeminen. Hoito on lempeää ja tapahtuu kokoajan kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus 1h 30min – 2h / 120€

Akupunktio

Kiinalainen lääketiede on noin 5000 vuotta vanha hoitomuoto.
Akuhoito perustuu oivallukseen, että ihmiskehossa on energialinjoja, jotka vaikuttavat eri elimien toimintaan. Toimintahäiriöt aiheuttavat sairauden oireita, jotka voivat olla hyvinkin erilaisia. Esimerkiksi maksan energialinjan häiriö voi aiheuttaa migreenipäänsärkyä tai myöhemmin ihottumaa ja hoitokeinona on maksan energialinjan vahvistaminen.
Hoidolla voidaan auttaa akuutteihin kipu tiloihin mutta myös kroonisten sairauksien hoidossa akupunktio on hyvin käytetty hoitomuoto.

Hinnasto

Akupunktio 45min / 60€