Lävistykset ja Microdermalit

Lävistäjällämme Ninalla on usean vuoden kokemus lävistyksistä, joten ottaessasi lävistyksen Marilynissa olet takuulla osaavissa käsissä. Lävistykset tehdään aina steriilillä neulalla, ei ampumalla. Kaikki käytettävät välineet ovat asianmukaisesti steriloituja. Suosittelemme että varaat ajan lävistykseen etukäteen joko soittamalla tai nettiajanvarauksella. Huomaathan että lävistysten ikäraja on 15-vuotta. Alle 18-vuotiaat huoltajan läsnäollessa. Kaikkiin lävistyshintoihin sisältyy titaaninen aloituskoru.

Lävistyksen paraneminen

Lävistyksen paraneminen on yksilöllistä. Siihen vaikuttavat hygienia ja oman kehosi toiminta. Puhtaus, huolellisuus, kärsivällisyys, terveet elämäntavat ja vitamiinien syöminen edesauttavat paranemista. Joskus lävistys saattaa vuotaa parikin päivää ja siihen voi muodostua mustelma. 

Parantumis aikoja yleisimmille lävistyksille: korvan rustoalue 6-12kk. Suun alue 2-3kk. Kieli 1kk. Kulma 2-3kk. Korvalehti 1kk. Nenä 2-3kk. Napa 6-12kk. Conch 3-5kk. Microdermal 1-3kk.

Normaalit lävistyksen paranemisen merkit

Turvotusta, pientä verenvuotoa, punoitusta ja kipua voi ilmetä. Lävistys voi kutista kudosten uusiutuessa. Lävistys erittää läpinäkyvää taikka kellertävää nestettä joka on kudosnestettä EI mätää. Kudosneste kuivuu koruun ja se pitäisi saada aina puhdistuksen yhteydessä pois.

Lävistys voi tuntua parantuneelta piankin lävistämisen jälkeen mutta ole kärsivällinen, paraneminen jatkuu sisäosassa vielä pitkään. Pidä huoli puhtaudesta koko paranemisajan!

Vältä liikaa putsaamista, suurin osa lävistysten ongelmista johtuu jatkuvasta ylenpalttisesta puhdistamisesta. Vältä kaikkea mikä tekee kipeää!

Hoito-ohjeet lävistyksille

Noudattamalla näitä hoito-ohjeita, saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pese lävistys 1-2 kertaa päivässä vedellä ja miedolla hajustamattomalla saippualla. Pese kätesi huolellisesti aina ennen koruun koskemista.

Lävistyksen Hoitaminen

Pese kätesi aina huolellisesti ennen lävistykseen koskemista. Älä liikuttele tai poista korua. Älä käytä laastareita tai muita hautovia peitteitä korun päällä. Älä käytä desinfiointiaineita. Desinfiointiaineet jatkuvassa käytössä ärsyttävät lävistystä ja pidentävät paranemisaikaa, ne myös edesauttavat lävistyksen uloskasvua. Älä käytä Bacibactia taikka mitään muitakaan voiteita lävistyksessä, voiteet tukkivat lävistystä ja keräävät likaa.

Vältä kylpyjä, kylpylöitä sekä saunaa ensimmäisen kuukauden ajan.

Urheilun ja muun lisääntyneen hikoilun yhteydessä on tärkeää ensimmäisen kahden viikon aikana laitosta päästä huuhtelemaan lävistys mahdollisimman pian puhtaalla vedellä.

Älä anna muiden kosketella lävistystäsi. Älä käytä mitään meikkivoiteita, itseruskettavia tms. lävistysalueella. Varo hiusvärien ja hiusmuotoilutuotteiden joutumista lävistykseen, suojaa lävistys kun käytät näitä. Älä vaihda korua liian aikaisin. Korun poisto ja takaisin laitto ovat hygieniariskejä! Varmista pallojen kireys päivittäin (kierre sulkeutuu aina myötäpäivään)!

Suussa olevien korujen kireyden tarkistamisessa esim. Talouspaperi on hyvä apu otteen saamiseen. Vältä voimakkaasti maustettuja ja kirpeitä ruokia ja juomia. Purskuttele jokaisen ruokailun jälkeen vedellä tai miedolla suuvedellä.

Jos epäilet tulehdusta, älä poista korua, koru pitää lävistyksen auki ja tulehduksesta johtuva eritys pääsee ulos. Tulehdukseen liittyy turvotus, punoitus, kipu ja erityksen muuttuminen paksuksi, kellertäväksi tai vihertäväksi.

Keitosuolaliuos hauteet edistävät lävistyksen paranemista

Keittosuolaliuosta saat apteekista steriilipakattuna (NaCI 0,9%). Kasta vanulappu tai harsotaitos liuokseen ja aseta lävistyksen päälle 10-15 minuutin ajaksi, puhdista varovasti, huuhtele vedellä ja kuivaa huolellisesti. Ärtyneelle lävistykselle on suositeltavaa käyttää keittosuolaliuos hauteita 1-2 viikon ajan, 1-2 kertaa päivässä.

Ota tarvittaessa yhteyttä!

Korvan alueen lävistykset

Tragus 50€

Anti-Tragus 50€

Helix 50€

Anti-Helix 50€

Daith 50€

Rook 50€

Industrial 50€

Conch 50€

Lobe 50€

Normaali korvakorut (ei ikärajaa) 50€

Vartalon alueen lävistykset

Nännilävistys 60€

Napalävistys 60€

Microdermal K-18 80€

Kasvojen lävistykset

Kulmalävistys 50€

Nenälävistys 50€

Septum lävistys 50€

Microdermal K-18 80€

Suun alueen lävistykset

Labret 50€

Madonna/Monroe 50€

Smiley 50€

Medusa 50€

Snake Bites 75€

Vertical Labret 50€

Kielilävistys 60€