Parturi- ja kampaamopalvelut

Hiusten leikkaukset, värjäykset, vaalennukset, permanentit, kampaukset, Olaplex-, K18 Hair-, ja Brazilian bond Builder- hoidot, teippi-, ja  Mago- hiustenpidennykset.

Hiusten leikkaus

Kampaamoleikkaus

Kampaamoleikkaus on muotoonleikkaus aika lyhyille-, puolipitkille- tai pitkille hiuksille. Kampaamo leikkaukseen sisältyy halutessasi hiusten pesu sekä muotoon kuivaus ja hiusten viimeistely muotoilutuotteilla.

Pitkien hiusten tasausleikkaus

Tasausleikkaus on nopea aika pitkien hiusten latvojen siistimiseen, joka ei sisällä hiuten pesua. Jos haluat että hiuksesi pestään leikkauksen yhteydessä suosittelemme varaamaan ajan kampaamo leikkaukseen, jossa aikaa hiusten pesuun on riittävästi. tasausleikkauksessa nimensä mukaisesti pitkien hiusten latvat tasataan suoraan linjaan lyhentäen hiuksia 1-3cm lähtö pituudesta.

Mallinmuutos leikkaus

Hiusten leikkaus aika isommille tyylin muutoksille. Ammattilaisemme osaavat auttaa sinua sopivan mallin valinnassa, sellaisen joka sopii juuri sinulle ja toimii sinun hiuksissa. Mallinmuutos leikkaukseen sisältyy konsultaatio aika jossa käydään läpi toiveet sekä mahdollisuudet uuden hiusmallin suhteen.

Parturileikkaus 

Parturileikkaus on muotoonleikkaus lyhyille hiusmalleille. Parturi leikkaukseen sisältyy halutessasi myös hiusten pesu ja lopuksi hiusten viimeistely muotoilutuotteilla.

Koneleikkaus 

Koneleikkaus tarkoittaa leikkausta, jossa käytetään vain konetta, ei saksia. Koneleikkauksessa hiukset ajetaan kauttaaltaan lyhyeen malliin ja hiusrajat siistitään.

Lasten hiusten leikkaus

Hiusten leikkaus alle 7-vuotiaille lapsille. Jos lapsi tulee ensimmäistä kertaa hiusten leikkaukseen, voi tilanne olla hyvin jännittävä. Pyrimme aina menemään lapsen ehdoilla ja tekemään hiusten leikkaus kokemuksesta lapselle mahdollisimman mukavan. Pienten lasten hiuksia ei yleensä pestä hiusten leikkauksen yhteydessä, sillä pesupaikat on aikuisille suunniteltuja eikä näin ollen lapselle saa niissä hyvää asentoa.

Hinnasto

Parturileikkaus 31€

Parturileikkaus ja perus parranmuotoilu 45€

Pika Parturointi 25€

Koneajo 18€

Kampaamoleikkaus 45€

Pitkien hiusten tasausleikkaus 31€

Otsatukan leikkaus 18€

Mallinmuutosleikkaus 55€

Lasten hiustenleikkaus 25€

Perus parranmuotoilu 16€

Hiusten värjäys

Hiusten värjäykset, raidoitukset, balayaget, ombret, vaalennusprojektit. Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäys tekniikasta aina uusimpiin trendeihin. Käytössämme ovat Suomalaiselle hiukselle suunnitellut, hajusteettomat ja ammoniakittomat Four Reasons Optima ja Four Reasons Luxima värisarjat.

Värjäysaikaa varatessa huomio hiusten pituus, kun aika on valittu oikean pituuden mukaan on työn toteuttamiseen, alku konsultoinnista ja suunnittelusta hiusten viimeistelyyn saakka riittävästi aikaa. Seuraavaksi huomioi toiveesi. Värjätäänkö hiuksessi yhdellä värillä vai onko toiveissasi monivärjäys tai raidat? Onko toiveesi hiusväristä vaaleampi kuin tämän hetkinen hiustesi väri? Silloin hiusta täytyy esivaalentaa, jolloin suosittelemme aina varaamaan ajan monivärjäykseen tai raidoitukseen, näissä työn toteutukseen on varattu pidempi aika kuin pelkässä hiustenvärjäys ajassa. Jos nettiajanvauksesta oikean ajan valitseminen tuntuu hankalalta, soita tai tule käymään paikanpäällä niin hiusten värjäys ammattilaisemme varaavat oikean ajan toiveidesi hiusvärin toteutukseen!

Huom! Hiusten värjäyksen ikäraja on 16-vuotta.

Hiusten pituudet

Lyhyet hiukset: Niskahiukset leukalinjan yläpuolella.

Keskipitkät hiukset: Hiukset olkapäiden yläpuolella.

Pitkät hiukset: Hiukset lapaluiden yläpuolella.

Extrapitkät hiukset: Hiukset lapaluiden alapuolella.

Hinnasto

Tyviväri 80€

Tyvivaalennus 100€

Väri (lyhyet) 89€

Väri (keskipitkät) 113€

Väri (pitkät) 117€

Väri (extrapitkät) 131€

Moniväri (lyhyet) 113€

Moniväri (keskipitkät) 137€

Moniväri (pitkät) 151€

Moniväri (extrapitkät) 165€

Raidat (lyhyet) 113€

Raidat (keskipitkät) 137€

Raidat (pitkät) 151€

Raidat (extrapitkät) 165€

Luxima -sävytyspalvelu (lyhyet) 55€

Luxima -sävytyspalvelu (keskipitkät) 65€

Luxima -sävytyspalvelu (pitkät) 75€

Luxima -sävytyspalvelu (extrapitkät) 85€

Lisäpalvelut:

Hiusten leikkaus 20€

Olaplex -hoito (lyhyet) 10€ 

Olaplex -hoito (keskipitkät) 20€

Olaplex -hoito (pitkät ja extrapitkät) 30€

Brazilian Bond Builder -hoito (lyhyet) 10€

Brazilian Bond Builder -hoito (keskipitkät) 20€

Brazilian Bond Builder -hoito (pitkät ja extrapitkät) 30€

Split End Bonder -latvahoito 15€

K18 Hair -hoito 30€

Hiustenpidennys

Teemme Hiustenpidennyksiä teippi- ja Mago- tekniikalla

Pidennysmateriaalina käytämme Simply Naturalin ja Bphairin pidennyshiusta. Maksuttomassa hiustenpidennys konsultaatiossa suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukainen hiustenpidennys.

Simply Natural Mago on markkinoiden hellävaraisin hiustenpidennys

Mago -pidennystekniikka on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago -tekniikkaa ratkaisee monia aiemmissa pidennystekniikoissa ilmenneitä ongelmia, joten siihen on helppo ihastua! Magot kiinnitetään hiuksiin puuvillalangalla, joten se on höyhenen kevyt eikä vahingoita omaa hiusta tai hiuspohjaa. Mago on myös täysin allergiavapaa eikä kiinnityksessä tai poistossa käytetä lainkaan kemikaaleja, joten se on myös ympäristöystävällinen.

Mago osiot solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Magojen suositeltu käyttöaika on 3-6 kuukautta, jonka jälkeen Magot poistetaan leikkaamalla langan solmu auki. Tästä syystä Magoa ei voi käyttää uudelleen.

BPhair Premium Slavic- on tarkkaan valikoitua slaavilaista pidennyshiusta

100% slaavilainen pidennyshius sulautuu täydellisesti Suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Premium Slavic- teippipidennys on loistava vaihtoehto kun hiuksiin halutaan lisää pituutta nopeasti ja valita sellainen pidennysmenetelmä jossa samaa pidennyshiusta voidaan käyttää useaan kertaan.

Mitä hiustenpidennys maksaa?

Hiustenpidennysten hinta koostuu valitusta pidennystekniikasta, halutusta hiuksen pituudesta sekä oman hiuksen paksuudesta, sillä se määrittää hiustenpidennykseen tarvittavan pidennysosioiden määrän. Tarkan hinnan juuri sinun hiuksiisi toteutetusta hiustenpidennyksestä saat varaamalla ajan maksuttomaan hiustenpidennys konsultaatioon. Hiustenpidennykseen tarvitaan yleensä 3-4 pakettia Magoja tai BPhair Premium Slavic- teippejä. Hiusten tuuhennokseen, niin Magoilla kuin teipeillä riittävä määrä on 1-2 pakettia.

Hinnasto

Maksuton hiustenpidennyskonsultaatio

Mago- pidennys 3 x 30cm 432€

Mago- pidennys 3 x 40cm 499€

Mago- pidennys 3 x 50cm 540€

BPhair Premium Slavic- teippipidennys 3 x 30cm 443€

BPhair Premium Slavic- teippipidennys 3 x 40cm 521€

BPhair Premium slavic- teippipidennys 3 x 50cm 659€

BPhair Premium Slavic- teippipidennys 3 x 60cm 755€

Teippipidennysten kiinnitys 70€

Teippipidennysten poisto 70€

Teippiosioiden huolto 30€

Teippipidennysten koko huolto 170€

Mago -pidennysten poisto 70€

Olaplex -hoidot

Olaplex takaa kauniit, hyvin hoidetut hiukset

Olaplex on patentoitu innovaatio joka kehitettiin yhdysvalloissa vuonna 2014. Olaplex suojaa hiusta kemmiallisten käsittelyiden aikana, korjaten samalla aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Olaplex sopii kaikille hiuslaaduille ja hoito voidaan toteuttaa värjäyksen, vaalennuksen tai permanentin yhteydessä sekä erillisenä kampaamohoitona. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee joka käyttökerralla hiuksista vahvemmat ja parempi kuntoiset. Olaplexin avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi tai värjätä entistä dramaattisemmin!

Olaplex- kotihoitotuotteet

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatmen intensiivihoito kotikäyttöön. Auttaa tehoaineita imeytymään syvemmälle hiukseen korjaten, vahvistaen ja suojaten vaurioituneita hiuksia. 

Olaplex No.3 Hair Perfector on tehohoito tuote joka vahvistaa ja korjaa hiuksia. Tuote on suunniteltu ylläpitämään Olaplex- hoidon vaikutusta.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Sopii kaikille hiuslaaduille.

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden hiuksista terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Sopii kaikille hiuslaaduille.

Olaplex No.6 Bond Smoother korjaava hoitovoide, joka silottaa hiuksia ja sopii kaikille hiuslaaduille. Hoitovoide korjaa, vahvistaa, suojaa, kosteuttaa ja silottaa sekä nopeuttaa hiusten kuivausaikaa.

Olaplex No. 7 Bonding Oil hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää hiusten kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Lämpösuoja 230C asti.

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask intensiivisesti hiuksia kosteuttava hiusnaamio korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät sekä ilmavat.

Hinnasto

Olaplex -hoito (lyhyet) 40€

Olaplex -hoito (keskipitkät) 50€

Olaplex -hoito (pitkät) 60€

Olaplex -hoito (extrapitkät) 70€

Olaplex -hoito hiusten värjäyksen yhteydessä 10€ – 30€

B3 Brazilian Bond Builder -hoidot

Mikä on B3 Brazilian Bond Builder?

B3 Brazial Bond Builder on hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava hoitotuote. Hoito jälleenrakentaa ja vahvistaa hiusta sisältä käsin ja sulkee hiuksen pintakerroksen tehden hiuksista sileät ja kiiltävät. B3 Brazilian Bond Builderin vahvuus on nimen omaan kyky sulkea hiuksen pintaa ja estää arvokasta kosteutta katoamasta hiuksista. Hoitokäsittely voidaan tehdä kampaamohoitona tai värjäyksen, vaalennuksen tai permanentin yhteydessä. b3 Brazilian Bond Builder hoito sopii kaikille hiuslaaduille, mutta se on kehitetty erityisesti kuiville ja vahingoittuneille hiuksille.

B3 Brazilian Bond Builder ja B3 Split End Bonder

B3 Split End Bonder on lämpöaktivoituva hoitokäsittely, joka on suunnattu erityisesti haaroittuville latvoille. Hoito sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa 4 viikon ajan.

Hinnasto

Brazilian Bond Builder -hoito (lyhyet) 40€

Brazilian Bond builder -hoito (keskipitkät) 50€

Brazilian Bond Builder -hoito (pitkät) 60€

Brazilian bond Builder -hoito (extrapitkät) 70€

Brazilian Bond Builder -hoito hiusten värjäyksen yhteydessä 10€ – 30€

Split End Bonder -latvahoito 15€

Permanentit

Permanentti on hiusten rakennekäsittely

Permanentissä hiukset taivutetaan laineelle tai kiharalle rullien ja permanenttiaineen avulla. Rulla koko, rullaus tekniikka sekä käytettävä permanenttiaine valitaan toivotun lopputuloksen ja hiusten kunnon mukaan.

Kenelle permanentti sopii?

Permanentti sopii parhaiten hyväkuntoisille käsittelemättömille hiuksille. Vaalennetulle hiukselle emme suosittele permanenttiä ollenkaan, sillä vaalennettu hius ei kestä permanentti käsittelyä. Permanentin jälkeen on tarpeen käyttää hiuksille hyvin kosteuttavia tuotteita, jotta kihara säilyy kauniina mahdollisimman pitkään.

Hinnasto

Permanentti ja leikkaus (lyhyet) 120€

Kampaukset

Kampaukset Marilynissa

Näyttävä kampaus tärkeisiin juhliin tai rennompi kampaus viikonlopun viettoon. Me loihdimme monenlaisia kampauksia, asiakkaan toiveita kunnioittaen. Tulethan kampaukseen aina puhtaalla ja kuivalla hiuksella, jos et ole erikseen varannut aikaa hiusten pesuun. 

Pikakampaus 

Aika nopeiden kampausten tekoon. Tässä ajassa kerkeää pestä ja Föönata lyhyen hiuksen, loihtia nopean lettikampauksen tai kihartaa pitkän hiuksen.

Juhlakampaus

Huoliteltu ja näyttävä kampaus tärkeisiin juhliin, kuten vanhojentanssit tai ylioppilasjuhlat. Aika sisältää kampauksen suunnittelun ja toteutuksen pohjatöineen sekä viimeistelyn.

Hääkampaus

Hääkampaus on kampauksista se johon varaamme eniten aikaa, sillä onhan hääpäivä jokaiselle morsiamelle erityisen tärkeä. Hääkampaukseen sisältyy tarvittaessa hunnun kiinnitys. Ennen hääkampaukseen tuloa suosittelemme käymään koekampauksessa n.1-2 viikkoa ennen hääpäivää.

Hinnasto

Hääkampaus 90€

Koekampaus 50€

Pikakampaus 30€

Juhlakampaus 80€